Geschiedenis – Wie wij zijn

VVTW sprl werd opgericht door 4 ervaren staal professionelen die samen meer dan 70 jaar ervaring in staalconstructie en -ontwerp bundelen, met missie de staalbouwsector een volledige geautomiseerde en geintegreerde productie oplossing te bieden : Steel Manager. Ons team heeft onze oplossing reeds geimplementeerd bij meer dan honderd klanten over de gehele wereld, gaande van Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, tot Asie en India.

VVTW Waarden

* Integriteit:  Onze zaakvoering kenmerkt zich door duidelijkheid, eerlijkheid en oprechtheid tegenover onze partner.

* Uitmuntendheid: Levering van kwaliteitsvolle producten en diensten waarbij voortdurend gestreefd wordt naar de hoogst mogelijke standaard in ons dagelijks werk en in de producten en diensten die we leveren.

* Partnerschap: Onderhouden van de dialoog met onze klanten en partners overal ter wereld, opbouwen van samenwerkingsverbanden gebaseerd op tolerantie, begrip, respect en wederzijdse samenwerking.

* Logica (Objectiviteit): Toepassing van logica en feitenkennis bij al onze beslissingen, adviezen voor klanten en consultancy.

* Kwaliteit: Onze visie is gebaseerd op kwaliteit en het creëren van toegevoegde waarde tot het productie proces. Deze visie omvat de implementatie van hoog kwalitatieve productie processen met nadruk op innovatie.